Palvelut

Tag Gems on timanttien sekä värillisten jalokivien asiantuntija. Olitpa alan ammattilainen tai haluat apua uniikin korun suunnittelussa, niin voimme auttaa sinua laadukkaiden sekä eettisten kivien valinnassa.

Unioninkatu 15 ateljeesta löytyy kotimaisten kulta- ja hopeaseppien mestarityöt heti mukaan, niin lahjaksi kuin itsesi hemmotteluunkin. Samassa tilassa toimii muotoilija Eveliina Karhion kultasepänpaja, joka tarjoaa korujensuunnittelua sekä muita kultasepän palveluja. Eveliinan koruista löytyy lisätietoja www.eveliinakarhio.fi

Värilliset jalokivet sekä timantit ovat Eero Taskisen erityisalaa. Nähtävillä on hieno valikoima jalokiviä, kiteitä, mineraaleja sekä fossiileja. Voit sopia tapaamisen Eeron kanssa, niin hän opastaa sinua jalokivien valinnassa. Eerolla on intohimo, tieto, kokemus sekä henkilökohtaiset suhteet eettisien raakakivien sekä jalokivien toimittajiin. Mitä ei hyllystä löydy, niin hankitaan. Tag Gems on toimittanut jalokiviä  kultasepänliikkeille vuodesta 1994, joten kannukset on hankittu alalta aikapäiviä sitten. Maailmassa on paljon asioita mistä pitää kantaa huolta, mutta jalokivien hankinta ei ole sitä kun me olemme apunasi. Sinä voit nojautua taaksepäin, nauttia värillisten jalokivien lumosta ja vaikka kupillisesta Jaavalaista mokkaa.

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan,

Eero Taskinen, jalokiviseppä